Burgemeester De Vries juryvoorzitter de beste zorgverlener

DORDRECHT /SLIEDRECHT – De Cliëntenraad van het Albert Schweitzer ziekenhuis wil weer weten wie de meest patiëntvriendelijke, gastvrije, gedreven zorgverlener (of medewerker, of afdeling, of team) is uit het ziekenhuis in 2022. Die verdient dan de TopASz Award (voorheen: Gastvrijheidsprijs) en deze wordt eind van het jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie uitgereikt. Juryvoorzitter is Jan de Vries (CDA), burgemeester van Sliedrecht, maakt het ziekenhuis vrijdag 1 juli 2022 bekend

De Sliedrechtse burgemeester Jan de Vries is juryvoorzitter (foto). Naast De Vries zitten in de jury de heren C.H. Bijl, lid Raad van Bestuur / medisch directeur, Drechtdokters, G. Buijs, voorzitter Raad van Bestuur, Stichting Waardeburgh en W.J. Dunsbergen, namens Cliëntenraad ASz en de dames M. Oostdijk, voormalig lid Cliëntenraad Asz en P.C.M. van de Mheen, namens Cliëntenraad ASz. (Foto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

Iedereen kan tot vrijdag 30 september 2022 een voordracht indienen via een formulier, dat hier online is te vinden. De Cliëntenraad beloont ook dit jaar de winnaar weer met een trofee én met een geldbedrag van € 5.000,– om de patiëntvriendelijkheid nog verder te verbeteren.  

Vorige winnaars
Eerdere winnaars van de TopASz Award waren de afgelopen jaren Regionaal Bekkenbodemcentrum (2015), Afdeling Longchirurgie (2016), Suzan Reeder, dermatoloog (2017), Ruud Beukers, maag-darm-leverarts (2018), Afdeling Interne Geneeskunde/Hematologie (2019), Team Plastische Chirurgie (2020) en Jos Kamperman en Valerie Blok van het Diabetescentrum (2021).

Plaats een reactie

*=Verplicht veld