Burgemeester De Vries gaat markt op

SLIEDRECHT – Elke vrijdag is Jan de Vries (CDA), de nieuwe burgemeester ‘on tour’ door Sliedrecht. Ontmoetingen met inwoners, ondernemers en instanties staan centraal. Het kan ook een wijkbezoek zijn.

Burgemeester De Vries in gesprek met inwoners op het Burgemeester Winklerplein. Hij werd vergezeld door wethouder Piet Vat (SGP-ChristenUnie) van o.a. Economie. (Foto gemeente Sliedrecht)

Vrijdag 30 april 2021 bezocht De Vries Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) aan de Stationsweg en ontmoette hij Sliedrechters bij een gemeentestand op het Burgemeester Winklerplein.

4 gedachten over “Burgemeester De Vries gaat markt op”

 1. Ah, fijn dat mijnheer Venis van zich laat horen! Hij weet natuurlijk ook wel dat een foto een momentopname is en ook vaak een eenzijdig beeld geeft. Als ik hier foto’s kon plaatsen, dan kon ik het beeld vanaf de andere kant laten zien: de burgemeester in gesprek met inwoners. En de bakfiets, die kon niet op dezelfde plaats staan als de bus, dus die stond iets verder weg. Maar hij was er wel.

  Nog een tip voor mijnheer Venis: azijn is niet goed voor uw gezondheid. Dat kunt u voortaan beter laten staan.

 2. Zeer goed initiatief. En dat er toevallig een ondernemer op de foto staat die in gesprek is met een agent lijkt mij geen enkel probleem. De opmerking van de heer Venis (fijn dat de fantastische gezondheidzorg (wat is het toch goed geregeld in Nederland!) u weer op de been heeft gekregen, zodat u hopelijk nog lang van uw oude dag mag genieten) over wat Pranger bespreekt met de agent is suggestief en misselijkmakend.
  Met de heer Vat hebben wij een topper binnen gehaald, die schijnbaar niet binnen ons dorp te vinden was. Geen enkel probleem dat deze man zich niet (tijdelijk) in Sliedrecht vestigt. Laten we hem beoordelen op zijn daden en werkzaamheden.

 3. O ja, Piet Vat lijkt me geen inwoner (of wat dan ook in) van ons dorp.

 4. Inwoners?
  Ik zie twee politieagenten (natuurlijk zouden die in Sliedrecht kunnen wonen, maar dat weet ik niet) en Machiel Pranger (van de lokale AH). Bij Machiel weet ik – niet eens liplezend – wel wat zijn inbreng is geweest. Maar hij praat niet met de nieuwe burgemeester op dit plaatje. Machiel is – zo ver ik weet – inwoner en ondernemers – in ons dorp.
  Mag hopen dat er ook ook “gewone” inwoners langs het busje zijn geweest.
  Trouwens was de bakfiets al kapot?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld