Japans restaurant Oishi Fusion

Brandweer dooft vuur in ondergrondse afvalcontainer

SLIEDRECHT – Voor een containerbrand is Brandweer Sliedrecht donderdag 21 mei 2020 uitgerukt naar een melding aan de P.C. Hooftlaan, niet ver van de voetbalkooi. De melding was net voor 20.30 uur.

De brandweer bluste het vuur in de container. De uitrukkosten en het weer legen van de container kosten de gemeente Sliedrecht geld. De veroorzakers waren in geen velden of wegen meer te bekennen. (Foto Ruben van der Sterren / Sliedrecht24)

De branden in ondergrondse vuilcontainers zijn een ergernis voor wethouder Ton Spek (CDA) van Openbare Ruimte. Vaak is er sprake van brandstichting. Spek zei er tegen Sliedrecht24 eerder dit over kijkend naar de kosten: “Eerst het uitrukken van de brandweer en daarna moeten we de containers weer leeg (laten) pompen. Dit zijn voorzieningen ten behoeve van de inwoners. Dus ook voor (de vaders en moeders van) de vernielers! Het is gewoon gekkigheid dat dat steeds zo door onzinnig, dom vandalisme wordt vernield.”

1 gedachte over “Brandweer dooft vuur in ondergrondse afvalcontainer”

  1. Ondingen. Vind het zo jaren 0 om met je zakkie een pokke eind over straat te lopen en dan -zeker in deze tijd- ze in een te gore container te mieteren. Die grijze bak voor restafval, veilig in eigen tuin, was écht zo gek nog niet!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld