Japans restaurant Oishi Fusion

Laatste nieuws rond coronamaatregelen in Sliedrecht

SLIEDRECHT – Ook vandaag, vrijdag 22 mei 2020, bericht de redactie van Sliedrecht24 over de ingrijpende coronamaatregelen in Sliedrecht. Het laatste nieuws over afgelastingen, ontwikkelingen en reacties staan in het onderstaande artikel, als liveblog #dag71 opgesteld. Dit artikel wordt de hele vrijdag aangevuld. 

Nieuws melden rond corona uit Sliedrecht? Stuur een e-mail naar: info@sliedrecht24.nl

17.09 uur
Het Sliedrechts Museum blijft nog tot dinsdag 1 september 2020 gesloten. Hoewel musea vanaf 1 juni 2020 weer op afspraak open mogen, kiest het Sliedrechts Museum ervoor haar deuren nog even gesloten te houden. “Veel van onze suppoosten behoren tot de risicogroep. Daarom kiezen we ervoor pas na de zomer open te gaan. We hopen dat we dan met kleine aanpassingen en op een veilige manier voor onze bezoekers en vrijwilligers weer open kunnen”, zegt Mirja van Krimpen namens het bestuur van het Sliedrechts Museum.

Vanaf september opent het museum haar deuren met de expositie ‘Naar de dokter!’. De tentoonstelling is kort voor aanvang van de corona-crisis geopend en is vanaf dan nog enkele maanden te zien. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

13.56 uur
Opnieuw vandaag geen COVID-19-cijfers van de Dienst Gezondheid en Jeugd ZHZ. 

00.00 uur
Het laatste coronanieuws uit Sliedrecht van Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei 2020, vind je hier online. Elke dag heeft Sliedrecht24 een liveblog over de coronamaatregelen in Sliedrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld