BPD: ’70 Procent appartementen De Burgemeester verkocht; Bouw dit najaar’

SLIEDRECHT – In minder dan twee maanden tijd is zeventig procent van de appartementen in De Burgemeester, een nieuw te bouwen appartementencomplex in wijk Baanhoek-West in Sliedrecht-West, verkocht. Dat bericht woensdag 1 juni 2022 BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling. 

Dit moet het appartementencomplex worden. Hier gezien vanaf de voorzijde. Het ligt aan de entree van de wijk. De woningen worden in verschillende typen opgeleverd. (Schetstekening BPD)

Daarmee is voldaan aan één van de ‘opschortende voorwaarden’. In principe kan een aannemer nu de opdracht voor de bouw worden gegeven. De voorwaarden zijn verder dat de vergunning onherroepelijk is en de grond bouwrijp is. De vergunning is naar verwachting medio deze maand onherroepelijk, mits er geen bezwaren binnenkomen. Ook wordt er op de bouwplaats hard gewerkt aan het bouwrijp maken van het kavel. Onlangs liet BPD al weten dat de vergunning is verleend voor de bouw van De Burgemeester. “Allemaal positieve ontwikkelingen voor het gunnen van het project aan de aannemer. Naar verwachting kan de aannemer in het najaar van 2022 starten met de bouw”, schrijft BPD. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld