Bigband Blast! treedt op met Trijntje Oosterhuis

door Hans van der Aa
ROTTERDAM / SLIEDRECHT – Bij de Veerhaven in Rotterdam trad de Sliedrechtse Bigband Blast! woensdagavond 3 juli 2019 samen op met Trijntje Oosterhuis. Dit gebeurde tijdens Sfeerhaven Jazz 2019, een evenement dat werd georganiseerd door Verenigde Ondernemers Scheepvaartkwartier (VOS).
 
Bigband Blast! staat samen met Trijntje Oosterhuis garant voor een avondje swingende muziek. De voetjes van het publiek gingen bij diverse nummers van de ‘vloer’. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)
 
Bigband Blast! – onderdeel van Wilhelmus Muziekkorpsen – stond onder leiding van dirigent Nils van Haften.
 
Tekst gaat verder onder tweet.

Swingend spektakel
Het gezelschap ‘blaast’ al jaren flink aan de weg. De bigband is winnaar van diverse prijzen, waaronder de eerste prijs in de eerste klasse van het Hoofddorp International Big Band Concours 2017. Een gedreven orkest met fanatieke muzikanten, dat opvalt door oorspronkelijke composities én bijzondere arrangementen. Ook het swingende optreden met Trijntje Oosterhuis was weer een spetterend spektakel. Ze zong onder andere nummers van Burt Bacharach en Stevie Wonder.
 
Culinair genieten
Behalve muziek van The King Swings, Bigband Blast! & Trijntje Oosterhuis en de Hermes House Band was er culinair ook veel te genieten. Het publiek kon smullen van onder andere foccacia, Gazpacho en BBQ Grass fed Black Angus. Bier en wijn ontbrak hierbij uiteraard niet.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld