Bigband Blast! speelt tijdens Sunday Jazz opnieuw met Lee Towers

SLIEDRECHT – Tijdens het traditionele concert zondag 18 december 2022 pakt Bigband Blast! behoorlijk uit. De hoofdgast is zanger Lee Towers. Afgelopen Bevrijdingsdag zetten Bigband Blast! en de 76-jarige Lee Towers de omgeving van de muziektent aan het Dr. Langeveldplein compleet op z’n kop met een spetterend bevrijdingsconcert. Sportcafé ’t Bankie aan Benedenveer 3 is nu het decor voor dit optreden Lee Towers. De aanvang is 15.00 uur. 

Zowel Lee Towers als de muzikanten genoten van de muzikale samenwerking op Bevrijdingsdag. Het smaakte naar meer! (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Lee Towers, bekend van hits als ‘I Can See Clearly Now,’ en ‘You’ll Never Walk Alone’, heeft ook een groot jazz-repertoire. Daarvan heeft hij samen met Bigband Blast! op 5 mei al een tipje van de sluier opgelicht met nummers als ‘That’s Life,’ ‘Ol’ Man River’ en ‘Cute’ maar daarvan kun je in december nog véél meer gaan horen! “Uiteraard leveren de Jody Singers ook hun vocale bijdragen aan dit heerlijke, jazzy repertoire”, aldus Bigband Blast!

Kaarten
Bigband Blast! gaf begin oktober 2022 al een geweldig concert in de Sunday Jazz reeks. Nadia Basurto zong de sterren aan de hemel. Ook in ’t Bankie. Na afloop van dat concert is bekendgemaakt dat het volgende concert in december was. De kaarten voor deze bijzondere Sunday Jazz december-edition met Lee Towers kosten € 10,– p.p. Hier online kan je de kaarten bestellen. Klik op de rechthoekige button: ‘Koop nu je kaartjes.’ 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld