Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Beperkte mogelijkheid deelname voor workshop ‘Levend Standbeeld’

SLIEDRECHT – Deelnemers de kneepjes van het vak leren, daarna worden ze geschminkt en vervolgens in een kostuum gestoken. Vervolgens tonen ze hun kunsten aan het publiek en hebben zo een klein momentje te voelen wat het is om een levend standbeeld te zijn. Voor het zover is komt er een workshop van deskundigen. Slechts tien mensen kunnen meedoen. Dit ter voorbereiding op het Sliedrechts Living Statues and Art Festival zaterdag 28 september 2019. 

Het beeld van Living Statues & Art Festival in 2018. Als er een muntje in het mandje werd gegooid, kreeg de gever een handkus toegeblazen van ‘het boekenmeisje’. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De workshop ‘Levend Standbeeld’ wordt georganiseerd door stichting Samen voor Sliedrecht. Deze is zaterdag 29 juni 2019 van 12.00 – 16.00 uur, tijdens het weekend van het Baggerfestival, op de Kerkbuurt tegenover juwelier Alblas.

Aanmelden
Maximaal tien mensen kunnen dus deelnemen (zowel volwassenen als kinderen) en de workshop is gratis. Samen voor Sliedrecht zorgt voor wat te drinken en een broodje.  Meld je tijdig aan! In ieder geval voor zaterdag 25 mei 2019. Dat kan per e-mail: samenvoorsliedrecht@gmail.com

Plaats een reactie

*=Verplicht veld