Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Truckerstocht passeert zaterdagmorgen Sliedrecht

ALBLASSERDAM / SLIEDRECHT – De Lions Club Alblasserwaard Soubourgh houdt zaterdag 18 mei 2019 de jaarlijkse Truckerstocht. Het wordt de zeventiende editie van het evenement, waarbij verstandelijk beperkten de dag van hun leven worden bezorgd als ze in de cabine mee mogen rijden door de dorpen in de streek, waaronder Sliedrecht.

Startplaats in Alblasserdam. Daarvandaan wordt door een aantal dorpen in de Alblasserwaard gereden over een lengte van zo’n 65 kilometer. Er rijden moderne en historische vrachtwagens mee. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Rond 11.10 uur worden de vrachtwagens in Sliedrecht verwacht. Naar verwacht doen dit jaar 85 vrachtwagens rijden door het dorp. De trucks rijden via de Parallelweg, Craijensteijn, Deltalaan, Thorbeckelaan en Rivierdijk naar de volgende gemeente Hardinxveld-Giessendam. Rond 14.45 uur worden de wagens terugverwacht in Alblasserdam. Na afloop is er een uitreiking van een cheque aan Stichting De Cirkel voor de bouw van een hospice in Papendrecht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld