‘Beleef een zorgeloze zomer bij Intratuin Sliedrecht!’

SLIEDRECHT – Het voorjaar is van start en de tuinen gaan weer open. Hoewel er versoepelingen zijn aangekondigd door de overheid, is over zomervakantie in het buitenland nog veel onduidelijk. Intratuin Sliedrecht geeft daarom het startsein voor een zorgeloze zomer in Nederland met verruimde openingstijden en een kas vol zomerbloeiers, relaxte tuinmeubelen en stoere barbecues. 

Voor bloemen en planten en nog veel meer ben je welkom bij Intratuin Sliedrecht aan Prisma 200. (Foto Intratuin Sliedrecht)

Met de tropische bloeiers op de buitenafdeling waan je je in het zonnige zuiden. Je vindt er bijvoorbeeld een Mandevilla of Bougainvillea: bekend van de pittoreske, witte dorpjes in Griekenland. Ook de olijfbomen en palmen staan fier tussen al het zomerse perkgoed. Te herkennen aan de rustieke stammen en stevige bladeren, bestand tegen de zon. Doe je ogen dicht, en je wandelt in een Italiaanse olijfgaard.

Barbecue plein
Na een wandeling tussen de olijfbomen is het tijd om te genieten van een lekkere barbecue. Van Big Green Egg tot kleine meeneembarbecue, op het barbecueplein vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd eetfestijn. Naast accessoires vind je ook lekkere kruiden en rooksnippers die je grillmiddag na een hoger level tillen.

Zwembaden
Na een lekkere maaltijd kun je even uitbuiken op onze zwembadenafdeling. Je vindt er peuterbadjes, tot grote zwembaden en heuse spa’s. Perfect voor een middag waterplezier of een relaxte spadag. Alle zuiveringsaccessoires zijn uiteraard ook ruim aanwezig, zodat de hele zomer lang genoten kan worden van gespetter in eigen tuin.

Tekst gaat verder onder tweet.

Tuinmeubelen
Na de bloeiende pracht en vertier in het zwembad is het tijd om even neer te ploffen op een heerlijke lounge set, hangstoel of ligbed. Waar we tien jaar geleden alleen nog maar een tafel en een aantal stoelen hadden om buiten op te zitten, is dat nu wel anders. De laatste tuintrends zie je terug in de nieuwe tuinmeubelcollectie. Modern en strak, bohemian of landelijk: alle stijlen komen terug in de meubelen en accessoires. Ook de nieuwste snufjes zijn er te vinden: een tafelkoeler, solarverlichting en multifunctionele bijzettafeltjes. Ideeën genoeg!

Coronaregels
Tijdens deze wandeling door tropische taferelen is het uiteraard van belang dat alle geldende regels in acht genomen worden. Intratuin Sliedrecht hanteert ‘de 25 m2 per winkelende kant’ en een deurbeleid. Mondkapjes zijn verplicht en er zijn genoeg desinfecteer zuilen in de winkel.

Verruimde openingstijden
Om deze regels in acht te nemen en te zorgen voor zo veel mogelijk spreiding in de winkel zijn er verruimde openingstijden in het voorjaar. Op doordeweekse dagen is Intratuin Sliedrecht van 09.30 – 20.00 uur geopend. Op zaterdag extra vroeg van 08.00 – 18.00 uur. Alle zondagen in mei (m.u.v. zondag 23 mei 2021) is het bedrijf extra geopend van 12.00 – 17.00 uur. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld