Wereldwandelaar Tom Boerman zwaait Baanhoek uit voor lange reis

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Hij heeft de deur van zijn woning aan Baanhoek voor een aantal jaren (mogelijk vier of vijf – red.) achter zich dichtgetrokken. Tom Boerman vertrok zaterdagmorgen 8 mei 2021, uitgezwaaid door familie en vrienden, aan een wereldreis. Hij gaat deze vooral lopend afleggen en wil door de zes continenten en het liefst ook nog naar Antarctica. Bij elkaar denkt hij vijftig landen te doorkruisen. 

Wereldwandelaar Tom Boerman maakt zijn droom waar. Hier staat hij kort voor vertrek met zijn ouders Theo en Gera Boerman. “Dat avonturieren zijn we van Tom gewend, die vrijgezel is. Eerder was hij ook in Nieuw-Zeeland”, zegt Theo Boerman, bekend als wethouder in Hardinxveld-Giessendam. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Het vertrek ging niet eenvoudig, want tijdens zijn wandeling passeerden auto’s en ging het autoraampje open om Tom nog even succes te wensen. Tom Boerman denkt dat hij wandelend ‘rond de wereld’ ruim 40.000 kilometer gaat afleggen.

Volgen en donaties
Hij is hier online te volgen. Hij ontving tot heden een bedrag van € 1.100,– aan donaties, bedoeld voor roerende en onroerende zaken tijdens zijn reis.

1 gedachte over “Wereldwandelaar Tom Boerman zwaait Baanhoek uit voor lange reis”

 1. Geweldig Tom,
  Ik hoop dat je in goede gezondheid
  Je avontuur mag beleven.
  En dat je heel veel bijzondere mensen ,
  Gaat ontmoeten.ik ga je zeker volgen
  Al weet ik nog niet precies hoe.
  Succes en heel veel plezier groeten Jan uit Strijen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld