Belangstellenden nemen kijkje bij open dag Orchis Uitvaartzorg

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Afscheidshuys Valckenhorst – sinds 1 februari 2020 gevestigd aan de Valkweg – organiseerde zaterdag 30 oktober 2021 een open dag. Uitvaartondernemers Thea en Jan Joost de Jong met personeel en leveranciers ontvingen belangstellenden om zich te laten informeren over alle mogelijkheden met betrekking tot de uitvaart. Ook van de mogelijkheid voor een kijkje achter de schermen werd dankbaar gebruikgemaakt.

Verschillende belangstellenden verzamelden zich in de aula. Men kon terecht met alle vragen met betrekking tot uitvaarten en verzekeringen. Voor vragen over de begraafplaats was ook vertegenwoordiging van gemeente Sliedrecht aanwezig. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Alles was mogelijk tijdens de open dag, er werden rondleidingen verzorgd waarbij een ronde werd gemaakt langs de regiekamer, de verzorgingskamer en de keuken. Ook de rouwauto kon van binnen worden bekeken. De vaste versleveranciers waren aanwezig om bezoekers te voorzien van een hapje en een drankje. Iedere eerste maandagavond van de maand is er een inloopavond, waar vragen worden beantwoord. Individuele afspraken zijn altijd mogelijk.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld