Bakker (Free Tiny Art Shop): ‘Een glimlach kost niets, maar doet wonderen!’

SLIEDRECHT – De winkel van Silvia Bakker laat de creativiteit zien, die je in het Creatief Centrum aan de Maaslaan 6a mag verwachten. Onlangs lanceerde ze daar de Free Tiny Art Shop met gratis kleine kunstwerkjes en andere handgemaakte creatieve uitingen.

In de Free Tiny Art Shop van Silvia Bakker is het ‘uitzoeken’. Van keramiek tot tekeningen en van mini schilderijtjes tot dichtkunst. “Alles is mogelijk. Iemand een glimlach bezorgen door middel van iets handgemaakts”, zegt Bakker. (Eigen foto)

Bezoekers kunnen per persoon tijdens openingstijden gratis een pakje uit de daarvoor bedoelde kist meenemen. Voor henzelf óf als cadeautje voor een ander. Bakker: “Het is de bedoeling dat de voorraad met regelmaat wordt aangevuld. Zelf een creatief werkje achterlaten, mag ook. Bij Potlood & Paperassen helpen ze je graag op weg.” De openingstijden van het Creatief Centrum verschillen per atelier, maar doorgaans kan je er tussen 10.00 – 15.00 uur terecht van dinsdag t/m vrijdag én iedere eerste zaterdag van de maand tijdens de KEK-dagen.

1 gedachte over “Bakker (Free Tiny Art Shop): ‘Een glimlach kost niets, maar doet wonderen!’”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld