Auto pal voor huis van klager gezet

SLIEDRECHT – Tijdens de vakantie van René van den Bos hebben onbekenden de auto, die al ruim een jaar onbeheerd op een parkeerplaats stond aan de Rivierdijk bij de dijksynagoge, deze pal voor de woning van Van den Bos gezet. Hij wil dat de wagen wordt weggehaald en heeft daarvoor de afgelopen tijd al van alles uit de kast gehaald om dat voor elkaar te krijgen.

De politie heeft volgens Van den Bos op sociale media de kentekenhouder opnieuw verzocht de auto weg te halen. “Ze hopen dat het daarmee is opgelost. Applausje voor deze agent”, aldus Van den Bos. (Foto René van den Bos)

Verzekering en APK van de wagen zijn verlopen. Van den Bos, die uitkijkt op de dijksynagoge, hoopt dat de kwestie nu in een stroomversnelling komt en de wagen uit de buurt verdwijnt.

Veertien dagen
Ook de politie vindt volgens Van den Bos dat er actie moet worden ondernomen. Agenten hebben de eigenaar hebben gesproken, die niet vast zit, zoals eerder aan Van den Bos werd meegedeeld. De eigenaar moet de auto binnen twee weken weghalen, anders doet de politie dat. 

4 gedachten over “Auto pal voor huis van klager gezet”

  1. Nou dhr. Goedhart, die oproep van het plegen van een strafbaar feit is niet echt mijn ding maar ik refereerde aan het vermeende gevaar voor de verkeersveiligheid door de omgedraaide vlaggen in Sliedrecht….
    Desondanks zou ik het een mooie actie vinden om de auto zelfstandig 100 meter verderop te slepen naar een plek op een niet-parkeerplaats in de berm. Wellicht heeft de gemeente dan wel genoeg aanleiding om de auto een andere plek te geven.

  2. De oproep van Michael de Lange om een gevaarlijke verkeerssituatie te creëren voor weggebruikers is in feite een oproep tot het plegen van een strafbaar feit.
    Dat het de bedoeling is dat die geparkeerde auto verdwijnt is wel duidelijk, maar om daarvoor op te roepen tot het plegen van een strafbaar feit en weggebruikers in gevaar te brengen lijkt mij niet het juiste middel.

  3. Heel grappig natuurlijk! Maar het lijkt me een goede zaak als hier wen reactie op komt: sleepwagen eraan en wegtrekken maar! Zet ‘m op een plek waar hij een gevaar vormt voor de verkeersveiligheid en dan zal de politie hem weg laten halen. De eigenaar kan ‘m dan – als hij uit de bak is – ophalen bij een verzamelplek.
    Wil het graag zelf doen!!!

  4. Wat kunnen mensen toch zeuren in het Sliedrechtse. Er stond een auto stil op een parkeerplaats. Heftige dingen maak je dan mee. Ik heb trouwens een alibi voor de bewuste nacht van verplaatsing in de voortuin van René van de B.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld