Zomerevenement KNOTS kan nog altijd vrijwilligers gebruiken

SLIEDRECHT – De zomeractiviteitenweek KNOTS staat bijna op het punt van beginnen. Van maandag 15 t/m vrijdag 19 augustus 2022 barst het feest los en kunnen de basisschool kinderen vanaf 6 jaar genieten van een uitdagend aanbod aan activiteiten. Maar er zijn nog meer vrijwilligers nodig!

Om deze week mogelijk te maken zijn vele enthousiaste vrijwilligers actief. (Archieffoto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

Momenteel is de organisatie nog hard opzoek naar vrijwilligers die één of meerdere dagen zouden kunnen ondersteunen bij het huttendorp. Ze begeleiden kinderen bij het bouwen van een hut en gezocht worden vrijwilligers vanaf 14 jaar. Ook verkeersregelaars zijn nodig. Je zorgt ervoor dat de kinderen veilig kunnen oversteken bij het zebrapad aan de Thorbeckelaan bij het ijsbaanterrein. (S.O.J.S. kan zorg dragen voor een eventuele evenementen-verkeersregelaar-certificaat)

Aanmelden
Er staat een vergoeding van €6,50 per dag tegenover en een gezellige vrijwilligers barbecue op donderdag 18 augustus 2022. Daarnaast natuurlijk het allermooiste dat je mede verantwoordelijk bent voor de blije gezichten van de kinderen. Ben je enthousiast en heb je tijd om voor de kinderen uit Sliedrecht een onvergetelijk evenement te organiseren? Stuur dan een mailtje naar: michael@sojs.nl

2 gedachten over “Zomerevenement KNOTS kan nog altijd vrijwilligers gebruiken”

  1. ik zeg wat hoor verder niet. Zie de 14 en 15 jarigen bij vullen in de supermarkt hoor 6.50 per uur.
    Denk dan ga niet Knots doen hoewel ook leuk en leerzaam kan zijn.
    Mr Blokland denk de 5 gulden die wij kregen ongeveer 2 euro 50 nu is.
    Je deed het om dat leuk was avontuurlijk soms niet voor het geld.

  2. Vroeger medewerker geweest bij Doe Wat, leuk en niet moeilijk werk en een leuk zakcentje verdient.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld