Annulering Meet&Greet en QR-code nodig bij Sinterklaasshows

SLIEDRECHT – Naar aanleiding van de maatregelen die dinsdag 2 november 2021 door het kabinet zijn medegedeeld, heeft de gemeente Sliedrecht het besluit genomen dat voor de toegang van het Sinterklaas evenement van zaterdag 13 november 2021 in sporthal De Stoep een QR-code nodig is. Dat betekent dat de Meet & Greet (show 4), waar geen QR-code voor nodig zou zijn, komt te vervallen.

Dit jaar komen er drie Sinterklaasshows in sporthal De Stoep. (Archieffoto Reinier Zwaga / Sliedrecht24) 

“Wij als Stichting Evenementen Sliedrecht vinden dit als organisatie heel jammer, maar wij werken onder de vlag van de gemeente en dienen de richtlijnen op te volgen die zij ons opdragen. De overige shows gaan wel door”, bericht de organisatie van de Sinterklaasshows.

Kaarten Sinterklaasshows
Zaterdag 6 november 2021 is van 13.00 – 16.00 uur de kaartuitgifte voor de andere shows bij een stand op winkelpromenade Kerkbuurt. Dat gebeurt ter hoogte van J. van Mourik & Zn Schoenen en Lederwaren. Er komen zaterdag 13 november 2021 zonder tegenbericht drie sinterklaasshows: 

 • 08.30 (deur open) – 09.00 uur (start): Sinterklaasshow 1
 • 10.30 (deur open) – 11.00 uur (start): Sinterklaasshow 2
 • 13.00 (deur open) – 13.30 uur (start): Sinterklaasshow 3

7 gedachten over “Annulering Meet&Greet en QR-code nodig bij Sinterklaasshows”

 1. Nu Dansy en N.Sels,
  Het is een evenement en daar horen Qcode s bij en dit heeft niks te maken voor kinderen die hoeven niet getest te worden of een Qcode bij zich te hebben en stel als ze daar een uitzondering zouden gaan maken dan is dat in strijd met het beleid.
  Ik vind het juist een goed beleid ,vooral omdat Sliedrecht niet mooi gekleurd staat op de kaart vanwege het aantal besmettingen die oplopen.

 2. Ik vind qr code echt niet kunnen bij alle shows. En meet&greet kan echt niet l, want niemand gaat zich laten testen daarvoor hoor. Je verpest het echt voor heel erg veel kinderen dus dan denk ik ook dat er weinig gaan komen omdat ze qr code belaggelijk vinden dus normaal doen zonder qr code want diego piet heeft dan ook een groot probleem.

 3. Tweedeling is er echt niet hoor N.Sels, iedereen is in de gelegenheid een QR code te krijgen, niet gevaccineerden kunnen testen voor een code. Dat kost weinig moeite zeg ik uit ervaring !

 4. Die tweedeling wordt bewust veroorzaakt door de antivaccers, niet door de gevaccineerden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld