Vogelvrienden tonen trots hun kweekresultaten in korfbalkantine

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Een vrolijk gekwetter in de kantine van korfbalvereniging S.K.C. Merwede/Multiplaat aan de Thorbeckelaan 104. De Sliedrechtse vogelvereniging ‘De Vogelvriend’ opende vrijdagavond 5 november 2021 haar jaarlijkse afdelingstentoonstelling.

Liefhebbers van vogels kunnen hun hart weer ophalen. De prijzen per vogelsoort zijn weer toegekend door keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. De vogels ‘showen’ zich van hun mooiste kant. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Honderden kooitjes zijn gevuld met onder andere tropische vogels, kanaries, parkieten en kromsnavels. Hobbykwekers vinden het ieder jaar weer geweldig om samen te komen om te praten over hun geliefde hobby. En uiteraard ook om hun vogels aan het publiek te tonen. De vogelshow kan zaterdag 6 november 2021 nog bezocht worden tot 16.30 uur. Er is een Rad van Avontuur, kleurplaten voor de kinderen en er is ook een mogelijkheid om vogels te kopen. De toegang is gratis, wel wordt bij de ingang een QR-toegangscode gevraagd.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld