Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

André Hazes Jr. zingt op Muziekfestival Sliedrecht

SLIEDRECHT – Het Muziekfestival Sliedrecht belooft zaterdag 17 september 2016 een spektakel te worden. Op sportpark De Lockhorst (v.v. Sliedrecht) treedt onder meer André Hazes Jr. op. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 01.00 uur. 

De organisatie kon onder meer de zoon van de bekende volkszanger André Hazes boeken voor deze avond, André Hazes Jr. Hij zit momenteel ook druk in de opnamen als presentator van Rad van Fortuin (dat terugkeert op tv). (Foto BME Bookings) 

Naast Hazes zijn er ook andere bekende artiesten, zoals de populaire feestzanger Henk Dissel, met hits als ‘Stap voor stap’ en ‘Een lange nacht’. Ook Ronny Ruysdael, de voormalige zanger van de legendarische band de Sjonnies en Pascal Redekker, feestzanger en finalist van het SBS6 programma Bloed, Zweet en Tranen komt ook om het Sliedrechtse publiek te vermaken. Hij is bekend van de hits Dansen tot de zon opkomt en Kijk om je Heen. Verder zijn er de DJ’s Bas-Jan Munten en Robin-S.

Kaarten
De tickets voor het Sliedrechtse Muziekfestival kosten €15,– in de voorverkoop. Kaarten kunnen worden afgehaald bij vv Sliedrecht, muziekcafé Candlelight en Today Jeans & Fashion. Aan de deur kosten de tickets €18,–. Meer informatie over het muziekfestival is te vinden op de website van het evenement.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld