Amerikaanse singer-songwriter en muzikant Shane Alexander in The Moonshine

SLIEDRECHT – In muziek- en biercafé The Moonshine aan Stationsweg 3 staat zondag 12 november 2023 de Amerikaanse singer-songwriter en muzikant Shane Alexander. Onder het genot van een lekker drankje met liefhebbers onder elkaar genieten van muziek in een intieme setting. De aanvang is 16.00 uur; vanaf 15.00 uur is de deur open. De entree gratis.

Muziekliefhebbers die de klank kleuren van Paul Simon, Elliot Smith, Jonathan Wilson of John Mayer hoog hebben zitten, zullen blij verrast worden door zijn muziek, die je onder de juiste omstandigheden verleidt. Ondanks dat het recept inmiddels misschien bekend is weet Shane Alexander met zijn geweldige stem, humeurige melodieën en geweldig akoestische gitaarspel een grote hoeveelheid spanning en dynamiek in zijn songs te brengen. 

“In de tijden van groot, groter, grootst is het toch heerlijk om op die manier het weekend af te sluiten? Niet te vaak, niet te groot… een Sunday Session moest altijd al speciaal blijven en na lang wachten is het zover met de terugkeer van Shane Alexander”, bericht The Moonshine.

Tekst gaat verder onder video.

TV- en filmseries
Sinds de release van zijn debutalbum The Middle Way in 2005 heeft de uit Los Angeles afkomstige Aelxander een indrukwekkende carrière opgebouwd. Met zeven albums en miljoenen Spotify streams op zijn naam is Shane Alexander geen ‘kleine jongen’. Naast zijn vele solo tours door Noord-Amerika en Europa, nam hij over de jaren heen ook voorprogramma’s voor zijn rekening voor o.a. Bon Iver, John Hiatt, Suzanne Vega, Seal, Styx en Yes. Ook werd zijn muziek gebruikt in meer dan honderd televisieseries en films, waaronder: Criminal Minds, Bones, Deadliest Catch, White Collar en The Rookie. Recent stond zijn muziek ook in het middelpunt van een reclamecampagne van Chevrolet in Amerika.

Op eigen verzoek
Muziek maken is voor Shane Alexander duidelijk veel meer dan musiceren en het beschrijven van zijn gevoelens en belevingen. Het is een puzzel met momenten van pure, willekeurige creatieve gelukzaligheid. “Als uitstapje tijdens zijn Europese tour maakt hij op zijn eigen verzoek speciaal een uitstapje naar Sliedrecht en daar zijn we natuurlijk meer dan trots op. Net als vier jaar geleden belooft de tweede zondag van november weer een hele speciale dag te worden in The Moonshine. Markeer deze dag in je agenda”, schrijft The Moonshine.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld