Ambulancepersoneel heeft hulp van hoogwerker brandweer nodig

SLIEDRECHT – Ambulancepersoneel heeft vrijdagmiddag 30 september 2022 even na vier uur de brandweer te hulp geroepen om een slachtoffer / patiënt uit een woning aan de Admiraal de Ruyterstraat te halen. Daarvoor kwam de hoogwerker van Brandweer Papendrecht naar Sliedrecht. 

Met hulp van personeel van de hoogwerker kon hulp worden verleend op de eerste etage van een woning. Via het raam werd het slachtoffer / patiënt naar buiten gehaald, op de brancard gelegd en meegenomen met een ambulance. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Niet bekend is wat het slachtoffer / patiënt mankeerde. Door de hulpverlening, het afhijsen, was de straat in de wijk Oude Uitbreiding enige tijd geblokkeerd. De brandweer paste precies tussen de aan weerzijden geparkeerde auto’s en kon ternauwernood de poten van de hoogwerker tussen de auto’s uitzetten. 

1 gedachte over “Ambulancepersoneel heeft hulp van hoogwerker brandweer nodig”

  1. Ben in deze buurt opgegroeid, ken de straten goed en het is inderdaad passen en meten om er door te komen. Met de toename van de welvaart kwamen er steeds meer auto´s, ook in deze buurt.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld