Albert Heijn Sliedrecht ziet run op unieke Baggerdorp-boodschappentas

SLIEDRECHT – Bij de entree, de toegangspoort naar de winkel van Albert Heijn Sliedrecht aan Burgemeester Winklerplein 24, ligt een bijzonder gadget. De supermarkt biedt namelijk een heuse AH Baggerdorp-boodschappentas aan. Het ‘hebbedingetje’ blijkt in trek bij klanten die komen winkelen. De afbeelding zijn herkenbaar als prominente Sliedrechtse gebouwen… en meer. 

Suzan Pranger, directeur Albert Heijn Sliedrecht, kwam op het idee om ‘iets eigen’ van het dorp te maken. Dat werd deze prachtige Baggerdorp-boodschappentas, waarop herkenbare gebouwen uit het dorp staan. Wie goed kijkt, ziet ook een dame op de tas staan die wel – toeval of niet – heel sprekend lijkt op Suzan. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.
De Baggerdorp-boodschappentas kost nog geen drie euro. De oplage is uiteraard beperkt en op=op. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Op de tas staat naast een baggermolen, de Grote Kerk en het raadhuis. Maar ook herken je restaurant Heeren van Slydregt. Wie deze bijzonder boodschappentas in bezit wil krijgen, moet zeker even naar Albert Heijn Sliedrecht gaan!

2 gedachten over “Albert Heijn Sliedrecht ziet run op unieke Baggerdorp-boodschappentas”

  1. ach ik heb al heel veel jaren hier boodschappen gedaan ja .wat zij moet doen een grote kar mij met boodschappen geven.hebben al genoeg aan mij verdiend ja.maar zij houden zich vaak bezig met veel flauwe kul ja,

Plaats een reactie

*=Verplicht veld