Activiteiten rond kerst in Nationaal Baggermuseum

SLIEDRECHT – Tijdens de kerstvakantie zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud in het Nationaal Baggermuseum, Molendijk 204. Naast het bezoeken van de tentoonstelling ‘Ode aan het Zinkstuk, vlechten tegen water’ (nog t/m 14 mei 2022 – red.), kunnen bezoekers met ingang van heden een deel van onze vaste collectie bekijken aan de hand van de nieuwe multimediatour. Voor de kinderen zijn er tevens leuke activiteiten te doen.

Je bent welkom in het Nationaal Baggermuseum. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Tijdens de gehele kerstvakantie kunnen kinderen een gratis Baggerbig-speurtocht of een gratis Baggertechno-speurtocht doen door het museum. Na afloop krijgen de kinderen een presentje. In de tweede week van de kerstvakantie zijn er knutselworkshops voor kinderen: op 5, 6 en 7 januari worden er twee knutselworkshops zinkstukje maken per dag gegeven: van 14.00 – 15.00 uur en van 15.30 – 16.30 uur.

Meedoen?
Aanmelden is verplicht via: [email protected] onder vermelding van dag, tijdstip en aantal kinderen, kosten zijn € 7,– per kind (inclusief entree, drinken, zakje chips, workshop, presentje na afloop). De workshops worden begeleid door enthousiaste jongeren die bij ons maatschappelijke stage lopen. De medewerkers van het Nationaal Baggermuseum zullen er alles aan doen om het museumbezoek zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen. Volg altijd hun aanwijzingen op. Zij zullen specifiek toezien op de naleving van de huidige veiligheidsvoorschriften. Het Nationaal Baggermuseum is in de kerstvakantie op 29 en 30 december 2021 en 5, 6, 7 en 8 januari 2022 geopend van 13.30 – 17.00 uur. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld