Dijkstra: ‘Nadruk niet op afvallen, maar op aanleren vernieuwde leefstijl’

SLIEDRECHT – In januari 2022 begint er een nieuw en uniek traject in de praktijk van gewichtsconsulente Erna Dijkstra. Daarbij ligt niet de nadruk op het afvallen, maar op het starten met een nieuwe leefstijl. Het is een programma dat in totaal acht weken duurt. Belangstellenden kunnen zich vanaf nu aanmelden.

Gewichtsconsulante Erna Dijkstra: “Hoewel de nadruk niet ligt op afvallen, wordt er wel aandacht besteed aan het gewicht. Bij de intake gesprekken wordt een complete body analyse uitgevoerd en wekelijks is er de mogelijkheid voor een weegmoment.” (Foto Gewichtsconsulente Erna Dijkstra)

In week 1 (vanaf 3 januari 2022) worden de individuele intake gesprekken gestart. “Iedereen ontvangt dan ook direct een tasje met handige gadgets en tips. Na de intake gesprekken begint de wekelijkse bijeenkomst en worden de volgende onderwerpen besproken: de basis van een gezond voedingspatroon, het herkennen van het eigen eetgedrag, mindfull eten, kom in beweging, het maken en uitvoeren van een SMART plan, het lezen van etiketten”, vertelt Dijkstra.

Deelname
Alle thema`s worden ondersteund door informatie materiaal dat mee naar huis mag worden genomen. De laatste week is er tijd voor extra vragen en de gezamenlijke evaluatie. De totale kosten zijn € 125,– per persoon. Voor meer info en het aanmelden: [email protected] of bel met tel.06 48361529.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld