Oishi Fusion

Aannemer en supermarkt zetten winactie op voor fietsende klanten

SLIEDRECHT – In verband met de werkzaamheden aan het Fazantplein in wijk Vogelbuurt-Noord organiseren aannemer KUIPERS Infra en supermarkt DIRK (Dirk van de Broek) een winactie voor fietsende klanten van de supermarkt. De winnaar maakt kans op één minuut gratis winkelen in de supermarkt.

Er wordt op dit moment gewerkt aan de riolering voor de supermarkt. Zodoende kan een groot aantal parkeervakken bij de supermarkt niet worden gebruikt. (Foto KUIPERS Infra)

Doel van de actie is om ervoor te zorgen dat iedereen zijn boodschappen kan blijven doen bij DIRK, want parkeren is even lastig. “We willen klanten stimuleren om op de fiets in plaats van met de auto boodschappen te doen. Klanten die op de fiets komen, kunnen een deelnameformulier krijgen, waarmee zij kans maken op een minuut gratis winkelen bij de DIRK”, zegt KUIPERS Infra.

Formulieren en app
Om kans te maken op één minuut gratis winkelen, moeten deelnemers een formulier invullen. Deze worden woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 januari 2021 uitgedeeld. Vervolgens moet het ingevulde formulier worden ingeleverd bij DIRK. In februari 2021 wordt er een winnaar bekendgemaakt. Wie de werkzaamheden wil volgen, kan de Bouwapp downloaden. Zoek dan naar project ‘Revitalisering Vogelbuurt Noord’.

2 gedachten over “Aannemer en supermarkt zetten winactie op voor fietsende klanten”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld