Aanbrengen lussen in wegdek voor verkeerslichten leveren extra hinder op

SLIEDRECHT – Vrijdag 9 november 2018 gaat KWS Infra lussen voor de verkeerslichten aanbrengen ter hoogte van de kruising Sportlaan – N482. “Omdat wij hier op de weg werken, zetten wij deze vrijdag verkeersregelaars in op de betreffende gedeeltes van de Sportlaan en de N482”, zegt woordvoerder Zhen Zhen Zheng van KWS Infra. Autoverkeer heeft volgens haar altijd een veilige doorgang.

Hier op de foto nog de oude situatie. Hier staan straks verkeerslichten en de herinrichting is in volle gang. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Sliedrecht24)

Maandag 12 november brengt KWS Infra ook een nieuwe deklaag aan op de brug van de N482, net voorbij de kruising waar het spoor onder door loopt. Ook op deze dag bieden ze hier veilige doorgang met de inzet van verkeersregelaars. Beide werkzaamheden nemen elk één dag in beslag en hebben geen grote invloed op de huidige verkeerssituatie. Zhen Zhen Zheng: “Er is gewoon doorgang voor het autoverkeer.”

1 gedachte over “Aanbrengen lussen in wegdek voor verkeerslichten leveren extra hinder op”

  1. Met een rotonde had alles opgelost geweest, maar nee. De gemeente gaat weer lekker onnodig geld uitgeven aan belachelijke verkeerslichten en bloembakken.

    Gelukkig tank ik zelf in België zodat ik een klein deel minder bijdraag aan het beleid van de Nederlandse infrastructuur.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld