Besamusca vertrekt als combinatiefunctionaris bij SOJS

SLIEDRECHT – Combinatiefunctionaris Cas Besamusca vertrekt bij Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS). De jongerenwerker-sport verruilt zijn baan in jongerencentrum Elektra voor werk in de modebranche. “Ik ga de sport helemaal uit en de mode in. Ik ga aan de slag bij een mode-agentschap voor exclusieve herenkleding. Daar gaat natuurlijk een lang verhaal aan vooraf maar daar zal ik je niet mee lastig vallen”, zegt Besamusca woensdag 7 november 2018 tegen Sliedrecht24.

Cas Besamusca, in het midden op de foto. Hier bij de start destijds van Social Brokers in Sliedrecht in september 2015 naast wethouder Hanny Visser-Schlieker (PRO Sliedrecht) en Dennis Vereijken van Social Brokers. (Archieffoto gemeente Sliedrecht)

Officieel vertrekt Cas Besamusca met ingang van januari 2019 bij SOJS, maar zijn laatste werkdag net voor de kerst. Het vertrek geeft hem een dubbel gevoel. Besamusca: “Enerzijds blij met de nieuwe uitdaging die mij te wachten staat. Anderzijds ga ik er ergens weg waar ik het erg naar mijn zin heb gehad, veel toffe dingen heb gedaan en leuke mensen heb mogen ontmoeten. Ja, het is een hele toffe uitdaging, waarin ik me op andere vlakken kan gaan ontwikkelen.” Het bedrijf waar Besamusca aan de slag gaat, heeft twee showrooms en houdt kantoor in Naarden-Vesting en in Antwerpen. De klanten zitten in de hele Benelux.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld