Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

ZorgComfort Alblasserwaard ziet meer belangstelling voor noodoproep horloges

(Advertorial)
SLIEDRECHT – De SmartWatcher kan levenreddend zijn! Specialist in zorghulpmiddelen en dus ook in de speciale horloges is Edwin Struijk van ZorgComfort Alblasserwaard aan Middeldiepstraat 60. Hij ziet dat er steeds meer interesse is voor de noodoproep horloges, waarbij de drager altijd bereikbaar en direct lokaliseerbaar is. De speciale horloges staan nog elegant ook!

Dit is de SmartWatcher. De noodoproep horloges werken eenvoudig. Ouderen of mensen met een zwakke gezondheid kunnen via met één druk op de knop meteen hulp vragen. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

De noodoproep horloges zijn populair. De SmartWatcher is het ideale middel ‘om een onafhankelijk leven te leiden en een hoge levenskwaliteit te behouden’. Voor de noodoproep abonnementen zijn er verschillende mogelijkheden, waarbij het bedrag per maand ligt tussen de tien en twintig euro. Noodcontacten kunnen los of ineens allemaal worden gebeld. Gewerkt wordt via de SmartWatcher app. Ook bestaat de mogelijkheid voor een abonnement met de ZCN Zorgcentrale, een directe verbinding 24/7. ZCN is gespecialiseerd in het bieden van zorg op afstand en contacteert naar wens familieleden en mantelzorgers tijdens of na een noodsituatie. 

Kwaliteit
Afhankelijk van het soort noodoproep horloge (Motion, Essence met siliconen horlogeband of Essence deluxe met kalfslederen horlogeband) hebben ze een standby-tijd van tussen twee tot zeven dagen. De prijs ligt tussen de € 249,– en € 379,–. De noodoproep horloges hebben een ingebouwde SIM kaart (met Europese dekking), geven de persoonlijke locatie aan (ook binnen gebouwen) en zijn voorzien van microfoon en luidspreker. Ze zijn waterdicht en zodoende ook geschikt om deze om te houden tijdens het douchen. 

Bereikbaar
Zorgcomfort Alblasserwaard geeft je graag een uitleg bij aanschaf. Ook over eventuele andere zorghulpmiddelen. Het is ook mogelijk om de showroom aan de Middeldiepstraat te bezoeken. Zorgcomfort Alblasserwaard is ook bereikbaar per telefoon, 0184 – 411611 of per e-mail voor een afspraak: info@zorgcomfort-alblasserwaard.com

Plaats een reactie

*=Verplicht veld