Zomermarkt komende donderdagmiddag in woonzorgcentrum Parkzicht

SLIEDRECHT – Woonzorgcentrum Parkzicht aan Lijsterweg 27 houdt donderdag 11 juli 2024 een zomermarkt. Daarbij zijn er voor jong en oud leuke activiteiten, lekkere hapjes en verschillende kramen om te shoppen. Je bent welkom van 13.00 – 16.30 uur en de entree is gratis.

De zomermarkt is inmiddels een goede traditie. Er staat een aantal kramen met veel mooie artikelen. Volgens de organisatoren ‘veel zomerse gezelligheid voor jong en oud’. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De week waarin de zomermarkt wordt georganiseerd is een themaweek in Parkzicht, namelijk Spanje. Elke maand is er een themaweek, waarbij deze vakantieperiode verschillende landen aan bod komen. Laatst was er een themaweek over Griekenland.

Veelzijdige markt
Zin in warme churros met poedersuiker of liever een verfrissend koud ijsje? Dat kan allemaal op de zomermarkt. Ook zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud, zoals het rad van avontuur, grabbelen in een grabbelton of doe gezellig mee met de plaatjesbingo. Nieuwe oorbellen of tas nodig? Of liever een mooi bloemetje of iets anders leuks voor in huis kopen? Bij de kramen kan worden betaald met muntjes. Elke munt is €2,50 waard. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld