Zomeravond Bedrijven Toernooi bij volleybalvereniging Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT – Volleybalvereniging Sliedrecht Sport organiseert donderdag 23 juni 2022 opnieuw een Zomeravond Bedrijven Toernooi. Dit vindt plaats tussen 18.00 – 23.00 uur in sporthal De Basis en op de beachvolleybalvelden aan Benedenveer. Inschrijven kan vanaf heden. 

Het Zomeravond Bedrijven Toernooi is onderdeel van de Sliedrecht Sport Week. Een bomvolle week (18 t/m 25 juni 2022) met activiteiten in en rond sporthal De Basis. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Het is bedoeld voor gezellig, sportief team van collega’s, die zin hebben in een leuke avond volleyballen. Je kunt je inschrijven voor verschillende categoriën en op de website van de vereniging vind je meer informatie over spelregels en scheidsrechters. Na het inschrijven ontvang je de betalingsinstructies. Als er betaald is, is jouw aanmelding definitief. Het inschrijfgeld per team is € 100,–. Dat is inclusief tien consumptiemunten. 

Keuze en niveau
Ook kun je dit jaar kiezen voor volleyballen in de zaal of op de beach. In de zaal spelen we 6 tegen 6. Op de beach is het 4 tegen 4. Mocht je voor gemengd kiezen, houdt er dan rekening mee dat er minimaal 3 (zaal) of 2 (beach) dames in het veld staan. Ook vindt de organisatie het fijn als je het niveau aangeeft, zodat ze een optimale poule indeling kunnen maken. Het wedstrijdschema staat een dag van tevoren op hun site en wordt rondgemaild naar de deelnemers.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld