Leerlingen maken zich op via rode loper voor ‘Anne de Vriesschool Got Talent’

SLIEDRECHT – Leden van de Ouderraad van de Anne de Vriesschool organiseren vrijdag 20 mei 2022 op locatie Deltalaan een playback- en talentenshow met als motto ‘Anne de Vriesschool Got Talent’. Leerlingen laten vanaf 18.30 uur hun kunsten of playback-skills zien aan familie, vrienden en andere belangstellenden. ​Inloop vanaf 18.00 uur.

De rode loper wordt vrijdagavond voor de kinderen uitgelegd bij de entree van het schoolgebouw. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Op het schoolplein worden drankjes en hapjes verkocht, zoals pannenkoeken, broodjes knakworst of een hamburger. Met een verloting kunnen mooie prijzen worden gewonnen, die beschikbaar zijn gesteld door lokale ondernemers. Ook kan er naar cadeautjes worden gegrabbeld in een heuse ‘grabbeljurk’. Er kan alleen contant worden betaald. De opbrengst komt ten goede aan activiteiten op school. 

Programma
In het schoolgebouw begint om half zeven een playback- en talentenshow. Er is een jury die de deelnemers beoordeelt. Zowel de Ouderraad als de leerkrachten zullen allebei met een act de feestelijke avond openen. Nadat de onderbouw (groep 1-4) hun optredens heeft laten zien, wordt gepauzeerd. Dan is de trekking van de verloting net als de prijsuitreiking aan leerlingen van de onderbouw. Vervolgens is het na de pauze de beurt aan de bovenbouw (groep 5-8), waarna -na het juryberaad- de prijswinnaars bekend worden gemaakt.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld