Zingen&Zo ’toneel, zang, dans’ houdt op te bestaan

SLIEDRECHT – Bekend van toneel, zang en dans! Maar Zingen&Zo stopt! Het bedrijf van Allian Wemmers en Elske Venderbos houdt er na acht jaar mee op. “Wij besloten om te stoppen met Zingen&Zo. We willen iedereen die ons heeft gevolgd en heeft mee genoten van alle avonturen heel erg bedanken!”, schrijft het tweetal op hun website over ‘hun mooie bedrijf’.

Veel kinderen beleefden plezier met Zingen&Zo. Kwamen misschien wel van podiumvrees af, leerden hun eerste danspasjes en zingen naast toneelspelen. (Archieffoto Zingen&Zo)

Op sociale media geven ze verdere uitleg. “Wat hebben we er veel liefde, plezier, creativiteit en energie in gestopt. Wat vonden we het eigenlijk ook wel moeilijk om er nu echt een punt achter te zetten, want wat een toffe dingen hebben we mogen doen en beleven. Prachtige voorstellingen met bergen kinderen hebben we mogen schrijven en opvoeren. Honderden kinderen hebben we zien groeien in zelfvertrouwen. Vrienschappen zijn ontstaan, dromen zijn ontdekt. Heel veel ouders hebben we mogen inspireren. Een berg volwassenen hebben we de lol van spel mogen laten ervaren, met hierbij tools for life. Heel veel peuters en kleuters (en ouders) hebben we op een super leuke en speelse manier met taal en prentenboeken kennis laten maken. Wauw!”, schrijven Wemmers en Venderbos. 

Ander werk
Ze zijn ‘mega dankbaar’ voor alle mooie dingen, die ze hebben mogen doen. Ze bedanken voor het vertrouwen en de mooie momenten, die samen zijn beleefd. Ze stellen dat het tijd is voor ‘nieuwe avonturen’. “Wij, allebei, hebben het hart om mensen te laten groeien. Om ze in hun kracht te zetten en te laten stralen”, stellen ze. Wemmers doet dat (nu nog meer) op een basisschool. Ze zoekt daar met kinderen naar hun dromen en talenten, geeft muziek en spel. Venderbos doet dat met haar bedrijf in foto, videografie en webdesign gericht op startende ondernemers. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld