Zaterdag ‘Spring is in the fair’ voor Rwandareis

SLIEDRECHT – Bij de Gereformeerde Kerk op de hoek Middeldiepstraat / Oranjestraat is zaterdag 16 april 2016 van 09.30 – 14.00 uur van alles te doen tijdens de ‘Spring is in the fair’. De gehele opbrengst komt ten goede aan de Rwandareis komende zomer door een aantal jongeren van de kerk.

Ds. Joost Schelling doet zijn trainingsrondjes. Hoe sportief ben jij? Kom in beweging! Deelname met sponsoren is gratis. Zonder kost het € 10,–. (Foto Jan van der Waal)

Van 10.15-11.15 vindt een sponsorloop plaats en om 11.30 uur begint een talentenveiling. De talenten die ingezet worden, worden aan de hoogste bieder verkocht. “Kom in actie en biedt uw talent aan op het bord in de Voorhof, hier hangt ook een lijstje met voorbeelden, zoals fietsband plakken, avondje oppassen, een dinertje en ………..”, aldus de organisatie.

Kinderactiviteiten
In allerlei kraampjes is er voor iedereen wat leuks te vinden en wat lekkers te eten. Speciaal voor de kinderen zijn veel boekjes, puzzeltjes en speelgoed uit te zoeken. Je kan worden geschminkt, je kunt je haar in laten vlechten, touwtje springen, raden hoeveel lekkers er in een snoeppot zit, een Rwanda kleurplaat kleuren en natuurlijk meedoen met de sponsorloop. 

Restaurant
Voor de ouderen zijn er allerlei leuke hebbedingetjes zoals hangvaasje met bloemetje, kaarten, kunst en boeken over kunst, puzzels, boeken, voorjaars bloemstukjes, touwtje springen en lekkere versnaperingen voor bij de koffie. “Vooral onze rode of witte wijn in geschenkverpakking niet vergeten mee te nemen; een prachtig alternatief voor een bloemetje en altijd op voorraad te houden. En bent u moe van al de activiteiten maak dan gebruik van ons restaurant. We verkopen broodjes hamburger, pannenkoeken, soep en natuurlijk koffie,thee en frisdrank”, schrijft de organisatie. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld