Zaterdag opnieuw asfalteringswerkzaamheden bij rotonde Thorbeckelaan

SLIEDRECHT – De aanleg van de rotonde in de Thorbeckelaan (Savornin Lohmanlaan / Simon Stevinstraat) is een maand eerder klaar. Dat bericht de gemeente Sliedrecht donderdag 11 juli 2019. Zaterdag 20 juli 2019 wordt de tussenlaag aan de noordzijde van de rotonde geasfalteerd. Daarmee gaat het werk de laatste fase in.

De aanleg van de rotonde Thorbeckelaan gaat de laatste fase in. De werkzaamheden worden een maand eerder dan gepland afgerond. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Op de fietspaden wordt een rode en op de rotonde een zwarte deklaag aangebracht. Ook de markeringen worden op de rotonde aangebracht.  Zaterdag wordt van 06.00 – 23.30 uur de Thorbeckelaan voor al het verkeer afgesloten, ook voor bestemmingsverkeer. De afsluiting geldt vanaf de Stationsweg tot en met de Dr. Schaepmanstraat.

Verkeersregelaars
De komende weken wordt de weg geasfalteerd en de werkzaamheden afgerond. In de week na 20 juli (week 30) vinden de afrondende werkzaamheden plaats. Het verkeer rijdt dan nog via één rijbaan over de Thorbeckelaan. Er worden die week verkeersregelaars ingezet. Halverwege week 30 zijn de werkzaamheden afgerond en wordt de rotonde volledig opengesteld. 

2 gedachten over “Zaterdag opnieuw asfalteringswerkzaamheden bij rotonde Thorbeckelaan”

  1. En nu nog alle fietsers voorrang geven op alle rotondes in Sliedrecht. Bij ons in Zwijndrecht is dit al jaaaaaren zo en het werkt prima. Auto’s rijden zachter waardoor er ook minder ongelukken kunnen gebeuren.

  2. Mooi dat de werkzaamheden zo vlotten, maar voor de winkeliers aan de Thorbeckelaan zou het mijn inziens beter zijn als de volledige afsluiting op een minder commerciële dag als de zaterdag zou plaatsvinden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld