Zaterdag opening van D.N.A. & ink aan Van Goghstraat

SLIEDRECHT – Ondernemer Denise Noldus opent zaterdag 2 oktober 2021 haar nieuwe shop D.N.A. & ink aan Van Goghstraat 87. In haar nieuwe shop kan je terecht voor het ontwerpen en plaatsen van tattoo’s en het plaatsen van piercings. Deze laatsten zet Fieke Bons van Femme Fatale Piercings.

Denise Noldus in haar nieuwe zaak. Ze heeft nog meer nieuws. “Ook is er nog een stoel vrij voor een tattooartiest. Daarvoor komt binnenkort een vacature online. (Foto D.N.A. & ink)

De opening komt drie jaar na de start. “Op aandringen van vrienden, maar vooral door mijn man Jan-Willem ben ik me gaan verdiepen in het tatoeëren en heeft hij me het zetje gegeven om mijn passie gaan volgen. Drie jaar geleden schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel. Ik ben een kleine ruimte gaan huren in een sportschool, die ik omtoverde tot een kleine tattooshop met GGD keuring. En nu drie jaar later ga ik verhuizen, en uitbreiden!”, vertelt Noldus enthousiast. 

Fascinatie
Al van jongs af aan kon ze goed tekenen en was ze al heel creatief. Noldus: “Ik besefte toen op die leeftijd nog niet dat ik talent had. Dat talent ik denkt in geërfd van mij opa. Mijn opa was schilder, en heeft prachtige schilderijen gemaakt. Ook gaf hij schilder en tekenles en als heel klein meisje ging ik daar al graag mee naartoe.” Altijd al heeft ze een enorme fascinatie gehad voor tattoo’s, het tatoeëren zelf en voor de artiesten. “Mijn droom was altijd om ontwerpen te mogen maken voor tattooshops. Dat ik zelf zou kunnen gaan tatoeëren, was nog niet eens in me opgekomen. Dat leek iets totaal onbereikbaars. Daar keek ik zo tegenop!”, aldus Noldus.

Talent
Tijdens haar puberjaren heeft ze het tekenen een tijd uit het oog verloren. Noldus: “Ik had het toen erg druk met allerlei andere dingen! Ik heb wel netjes mijn school afgemaakt en mijn diploma’s gehaald. Vanaf mijn 15e ben ik in  de ouderenzorg gaan werken. Dat heb ik altijd met enorm veel plezier gedaan. Ik heb twee ontzettend lieve kinderen, een dochter van 11 en een zoon van 5. Pas nadat mijn zoon werd geboren, ben ik weer zeer actief gaan tekenen en eigenlijk toen pas ontdekte ik voor mijzelf dat ik meer kon dan gewoon een poppetje tekenen. Ik ging langzaam beseffen dat ik echt een talent heb.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld