Zangeres Christie staat live in uitzending GospelMagazine op MerweRTV

SLIEDRECHT – Het radioprogramma GospelMagazine had woensdagavond 12 augustus 2020 Nederlandse zangeres en liedjesschrijfster Christie te gast in de studio van lokale omroep MerweRTV aan het Dr. Langeveldplein. Het optreden en het interview waren zowel te horen op MerweRadio, als te zien op MerweTV. Het programma werd gepresenteerd door Theo Boer.

Zangeres Christie woensdagavond in de studio van MerweRTV. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Eind oktober vorig jaar verscheen van haar het debuutalbum Ontdekkingstocht met daarop eigen Nederlandstalige nummers. In aanloop naar de release van haar debuutalbum Ontdekkingstocht bracht Christie vier singles uit, zoals de goed ontvangen debuutsingle Storm.

Loopbaan
In 2008 studeerde Christie af aan het Conservatorium InHolland Alkmaar, afdeling zang pop/sessie. Ze volgde diverse zangworkshops waaronder UVS, Lax Vox en EVTS. Verder volgde Christie pianolessen bij Bart Spruit en gitaarlessen bij Menno Bruin en Mark Hoeksma. Ze is werkzaam als vocal coach en heeft een eigen lespraktijk. Daarnaast treedt Christie op met door haar zelf geschreven Nederlandstalige liedjes. Ze is naast zangeres en muzikant, dus ook songwriter.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld