Yolcu Supermarket sluit deuren eind december vanwege hoge kosten

SLIEDRECHT – Yolcu Supermarket aan Thorbeckelaan 13 gaat zaterdag 31 december 2022 dicht. Eigenaar Murat Yolcu maakt dat bekend op sociale media. “Helaas zijn de kosten op dit moment te hoog. Ik wens iedereen het beste tijdens deze moeilijke tijden”, stelt Yolcu, die inmiddels een andere baan heeft gevonden. Hij gaat werken bij de Islamitische Stichting Nederland (ISN) Hollanda Diyanet Vakfi.  

De supermarkt aan de Thorbeckelaan sluit eind 2022 vanwege de hoge huur en energiekosten. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Donderdag 17 september 2020 was de eerste verkoopdag. Zaterdag 19 september 2020 was de officiële openingsdag van de Yolcu Supermarket. “Na een moeilijk en een lang gesprek zijn we tot de conclusie gekomen om te stoppen met de onderneming. Via deze weg wil ik iedereen bedanken die ons vanaf dag één heeft gesteund. Het was mij een waar genoegen om jullie de beste dienst te verlenen”, zegt Yolcu.

7 gedachten over “Yolcu Supermarket sluit deuren eind december vanwege hoge kosten”

 1. Deze zaak is maar het begin. Er gaan meer ondernemers onderuit als er niet héél gauw iets veranderd.
  De prijzen zullen nog meer stijgen om, vooral, de eenmanszaak draaiend te kunnen houden. Wat er dán gebeurd is dat de grote ketens de klandizie krijgen en er steeds meer leegstand zal komen.
  Wacht maar even met opknappen van winkelgebieden.

 2. Erg jammer zeg! Huurbaas zou toch kritisch kunnen kijken naar huurprijs? Ga nu maar een nieuwe huurder zien te vinden ….

 3. Zo jammer. Zo’n fijne winkel en altijd goed geholpen. En dan vanwege de belachelijke huur en energieprijzen.

 4. Aaahw neeee, wat ontzettend jammer!!
  We hebben genoten van jullie fijne winkel en het heerlijke brood.

 5. kwam weleens langs denk is verstandige keuze hoe droevig ook is.
  Als geen keuze heb snapt denk ik iedereen het als 1000 euro verdient en gaat 750 weg aan energie kosten. Of ramp is weet ik niet zag er zelden veel mensen.

 6. Trieste zaak voor zo’n goede ondernemer, en dat in een paar jaar tijd.
  Niet te hopen dat er een flutzaak voor in de plaats komt.
  Dat zou het begin van verpaupering kunnen worden.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld