Workshop ‘Etiketten onder de loep’

SLIEDRECHT – Rivas Zorggroep houdt in samenwerking met de Dienst Gezondheid & Jeugd woensdag 14 oktober van 10.00-11.30 uur de gratis workshop ‘Etiketten onder de loep’. Tijdens de workshop leren deelnemers meer over de voedingsinformatie en ingrediënten, die vermeld staan op etiketten van verschillende etenswaren.

In de supermarkt hebben consumenten keuze uit veel producten. “De informatie op etiketten is soms moeilijk te begrijpen”, vertelt Marieke Bouman, diëtist bij het Expertisecentrum Voeding en Leefstijl van Rivas en begeleider van de workshop. Tijdens de workshop gaan we in op wat E-nummers zijn. En wat de cijfers bij het suiker- of vetgehalte betekenen.

Gezonde leefstijl
Deze workshop is handig voor mensen die waarde hechten aan een gezonde leefstijl, wie wil opletten met suiker- en/of vetgehalte en voor mensen met een voedselovergevoeligheid en hierdoor bepaalde voedingsstoffen in de gaten moeten houden.

Aanmelden
De workshop vindt plaats op de locatie Baanhoek West, Landinistraat 1. Deelname aan de workshop is alleen mogelijk na aanmelden via het aanmeldformulier op de website van Rivas of via het secretariaat van het Expertisecentrum Voeding en Leefstijl via telefoonnummer 0183-644340. Dat kan op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur; e-mail: [email protected].

Plaats een reactie

*=Verplicht veld