Woonthema Cosy White nu bij Pronto Wonen

SLIEDRECHT – Het betoverende winterse wit gecombineerd met mooie naturel tinten, bruin, beige en zwart vormen samen het woonthema Cosy White. Nu het woonthema bij Pronto Wonen aan Brouwerstraat 17.

Door het samenbrengen van kleuren vormt zich een warm winters gevoel. (Foto Pronto Wonen)

Riet, rotan en pluimen zorgen voor het zachte gevoel, maar ook materialen zoals bont in de vorm van schapenvachtjes en velours van de sierkussens. Je ziet naast etnische prints ook woonaccessoires van natuurlijke materialen zoals: glazen vazen en houten ornamenten en schalen.

Creëer sfeer 
In deze tijd van het jaar, is het extra fijn om lekker in een warme sfeervolle woonkamer te zijn. Pronto Wonen wil je graag laten zien hoe je de kleur wit, zwart of bruin kunt gebruiken in jouw interieur; met de juiste accessoires en bijpassend materiaalgebruik, heb je al vrij snel en gemakkelijk een kloppend thema toegepast.

Hulp en advies
Vind je het lastig om dit woonthema toe te voegen aan jouw interieur? Of weet je niet wat je wilt veranderen? De medewerkers van Pronto Wonen Sliedrecht helpen je graag als het gaat om een persoonlijke advies voor jouw interieur. De zaak in Sliedrecht is geopend van maandag t/m zaterdag 09.30 – 17.00 uur en zondag gesloten (uitgezonderd op koopzondag). 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld