Woont Sliedrechtse Laura straks in Utopia?

SLIEDRECHT – Laura Hokken (21) uit Sliedrecht is één van de drie kandidaten om mee te doen aan het tv-programma Utopia van de commerciële televisiezender SBS6. Er zijn in totaal drie dames die dolgraag de nieuwe inwoner van de leefgemeenschap Utopia willen worden. Zaterdag 16 april 2016 begon de campagne. 

Ook op Facebook voert ze campagne. Iedereen die Laura graag in Utopia ziet, kan vanaf nu op de Sliedrechtse stemmen. (Afbeelding Facebook)

Laura is accountmanager en hostess. Actief is ze onder meer bij volleybalvereniging Sliedrecht Sport. Ooit werd Laura met een team Nederlands Kampioen debatteren. Dit talent zou Laura graag inzetten in de woongemeenschap Utopia.  

Drie kandidaten
Ze is druk bezig om zichzelf op de kaart te zetten en zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Ze heeft al flyers, twee video’s en een cheerleaderteam samengesteld om zich te promoten. Na een stem- en nominatieronde wordt bekend welke twee van de drie kandidaten een visum ontvangen voor een vierdaags verblijf in Utopia. De huidige bewoners beslissen na vier dagen wie mag blijven.

Utopiaan van het jaar
In Utopia bouwen zeer verschillende mensen een jaar lang een nieuw leven op met elkaar. Ze beginnen met bijna niets. Het enige wat ze krijgen, is een stuk land, wat vee, een aansluiting voor water, elektriciteit, een telefoon en wat geld. Daarmee moeten ze het doen en creëren ze hun eigen leefomgeving. Om de 8 weken komt er een nieuwe bewoner bij en vertrekt er een bewoner uit de woongemeenschap. De inwoners van Utopia maken aan het einde van het tv-seizoen kans om Utopiaan van het jaar te worden. Vorig jaar kreeg de winnaar een groot geldbedrag.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld