Japans restaurant Oishi Fusion

Woonkeus verlaagt jaarlijkse inschrijvingskosten met kwart voor woningzoekenden

DORDRECHT / SLIEDRECHT – Woonkeus verlaagt met ingang van dinsdag 28 januari 2020 de inschrijfkosten voor woningzoekenden. Dat maakt Woonkeus dinsdag 7 januari 2020 bekend. De kosten van de jaarlijkse verlenging dalen met 25% naar € 15,00. In het eerste inschrijfjaar zijn de kosten € 22,50 en die zijn 29% verlaagd. Woonkeus is een organisatie die woningzoekenden in de Drechtsteden ondersteunt bij het vinden van een geschikte (sociale) huurwoning.

In 2017 is besloten om Woonkeus te reorganiseren. Belangrijke reden van de reorganisatie was een verlaging van de bedrijfskosten met het voornemen de inschrijfkosten voor woningzoekenden te verlagen. Door de wachttijden staan woningzoekenden soms jaren ingeschreven bij Woonkeus.

Met de nieuwe tarieven liggen de kosten op hetzelfde niveau als andere regionale aanbodsystemen van (sociale) huurwoningen. Woningzoekenden waarderen de kwaliteit van de dienstverlening van Woonkeus naar eigen zeggen in 2017 met 7,7.

Vernieuwde website
Dinsdag 28 januari 2020 komt Woonkeus met een verbeterde website die nog beter inspeelt op de wensen van woningzoekenden. De nieuwe tarieven gaan dan ook in. De regio Drechtsteden bestaat uit de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Meer over Woonkeus staat hier online.

1 gedachte over “Woonkeus verlaagt jaarlijkse inschrijvingskosten met kwart voor woningzoekenden”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld