Oishi Fusion
VeiligGoed

Gereformeerde Kerk lanceert Podcast ‘Hoorbaar geloof’

SLIEDRECHT – De eerste aflevering van de podcast ‘Hoorbaar geloof’ van de Gereformeerde Kerk (PKN) komt zaterdag 11 januari 2020 online. Een podcast is een geluidsopname van een gesprek of verhaal en kan in principe over van alles gaan. Steeds meer mensen luisteren naar podcasts. Het is een soort radioprogramma dat je altijd en overal kunt beluisteren. Dit doe je door de podcastaflevering te downloaden of streamen.

Podcasting wordt gezien als het nieuwe radio luisteren. Doordat je zelf precies kunt kiezen waar je naar luistert, is een podcast vaak veel leuker/interessanter/leerzamer dan het luisteren naar de radio. (Foto Gereformeerde Kerk)

De Gereformeerde Kerk start dus in januari met een eigen podcastkanaal  De podcast volgt twee sporen: het eerste spoor is dat we met gemeenteleden in gesprek gaan over de vraag “wat kerk en geloof voor hen betekent”. Het tweede spoor is thematisch: de predikant, Alexander Veerman, bespreekt thema’s uit het christelijk geloof en vragen van zoekers. Dit tweede spoor is interessant voor gemeenteleden die meer zouden willen weten over bepaalde achtergronden van het christelijk geloof én voor mensen die niet (meer) kerkelijk zijn en in gesprek zouden willen over zingevingsvragen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld