Woonboulevard Sliedrecht verrast bezoekers tijdens Woonevent

SLIEDRECHT – Woonboulevard Sliedrecht lag er zaterdag 7 oktober 2023 heette bezoekers welkom tijdens een Woonevent. Gezelligheid en verschillende gratis activiteiten verrasten klanten. 

Het is oktober-woonmaand. De Woonboulevard Sliedrecht was bij de entrees van de winkels feestelijk aangekleed. En wie wat wilde nuttigen, was ook op de goede plaats. Hier werden hamburgers aangeboden bij Gort Modern Wonen. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

Voor bezoekers, jong en wat ouder was er van alles te beleven. Bij Loods5 kon je een kluis kraken en een mooie prijs winnen. Een F1-playseat met VR simulatie stond in zaak van Hareco opgesteld. Bij Hartog Wonen kon je jouw interieurstijl ontdekken door een interieurmoodboard te maken. Je eigen kaarsen decoreren, kon bij Profijt Meubel. Gezellig knutselen en je als kind laten schminken was mogelijk bij de Baby en Tienerstore. Het volgende event van Woonboulevard Sliedrecht kan alvast de agenda in. Zaterdag 25 november 2023 is het thema Sinterklaas met een leuke speurtocht met hele gave prijzen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld