Gedeputeerde Potjer reikt eerste ECO M2 pakket uit aan Kaleb en Luuk

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Voor zeventig belangstellenden stonden er zaterdag 7 oktober 2023 op Moestuin Sliedrecht aan de Lijsterweg ECO M2 pakketten klaar. Een doos met plantjes, spulletjes en informatie, waaronder een vlinderpakket, een bijenpakket. Gedeputeerde Berend Potjer (GroenLinks) van Natuur reikte het eerste pakket uit.

De vriendjes Kaleb Kreukniet (8) en Luuk Spreeuwenberg (9) kregen van gedeputeerde Potjer en aanwezig wethouder Cees Paas (SGP-ChristenUnie) van Sociaal Domein een eerste pakket uitgereikt. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

Voor Potjer was het eerste kennismaking met de Moestuin Sliedrecht. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24) 

Wethouder Cees Paas (SGP-ChristenUnie) van Sociaal Domein benadrukte de biodiversiteit en de inzet van de vrijwilligers van Moestuin Sliedrecht. In de pakketten zaten planten, voorwerpen als een dakpan en een informatiekrant. De spullen waren beschikbaar gesteld door verschillende bedrijven. Voor een pakket konden mensen zich aanmelden en dat werd volgens projectleider Sofian van Veldhuizen van Moestuin Sliedrecht massaal gedaan. Er is volgens hem zelfs een wachtlijst. Van Veldhuizen zwaait dinsdag af. Hij neemt dan afscheid van Moestuin Sliedrecht om in de regio Schiedam verder aan de slag te gaan. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld