Wintertijd… meestbekende ‘kersthuis’ Hugo de Grootstraat weer in ontwikkeling

SLIEDRECHT – Qua temperatuur – rond twintig graden – denken we absoluut nog niet aan de winter! Toch is in de nacht van 29 op 30 oktober 2022 de tijd weer op Wintertijd ingesteld. De ‘winter-kerstkriebels’ komen bij Jan Stuij aan de Hugo de Grootstraat ook weer langzaam boven. De voorbereidingen om zijn woning tijdens de komende kerstperiode weer te laten shinen, zijn al zichtbaar.

Het bloed kruipt tenslotte waar het niet gaan kan. Jan Stuij gaat onverminderd door met het versieren van zijn woning. Langzaam maar zeker krijgt het inmiddels wijd en zijd bekende kersthuis meer vorm met héél veel lichtjes en uitbundige kerstversiering. Nu nog maar afwachten of het de komende winter een keer met echte sneeuw wordt bedekt… (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

3 gedachten over “Wintertijd… meestbekende ‘kersthuis’ Hugo de Grootstraat weer in ontwikkeling”

  1. Heerlijk!! Als dit je hobby/passie is, lekker doen!!!!! Wat een gezelligheid! Andere mensen hoeven zich geen zorgen te maken over je energie rekening of wat dan ook, wat een gezeik! Ik vind het alleen maar mooi, licht, gezelligheid in deze donkere tijd!! Ik kom zeker een keer genieten!!!♥️

  2. Meneer Blokland, als die man er nu plezier in schept en zich zelf niet druk maakt om de stroomrekening?. Jan bezorgt al jaren HEEL VEEL mensen even afleiding van deze sombere wereld. Leven en laten leven?

  3. Moet je blij zijn met zo´n poppenkast in je straat, ben er opgegroeid, laat we nog maar niet hebben over de stroomrekening.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld