Winterfair ‘Out of the Door’ 2022 in wijk Oude Uitbreiding

SLIEDRECHT – Het kan en mag weer! Vrijdag 25 november 2022 is de Winterfair ‘Out of the Door’ 2022! Als vanouds wordt de wijk Oude Uitbreiding tussen 18.00 – 21.00 uur omgetoverd tot een sfeervolle winterfair met allerlei producten.

Retro en brocante, tweedehands boeken, speelgoed, kleding, zelfgebakken taart, warme chocolademelk en natuurlijk verkopen de organisatoren weer overheerlijke oliebollen! Het is te vinden op het evenement. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Deelnemende straten zijn: AdriaanVolkersingel (achterzijde), Hugo de Grootstraat, Joh. Kraaijeveldstraat, Burg. Drijberplein, Piet Heinstraat en Oranjestraat.

Aanmelden
Woon je niet in bovengenoemde straten, maar wil je wél meedoen? Je bent van harte welkom! Geef je op en de organisatie met jou waar je op de route een kraampje op kunt bouwen. Als deelnemer ben je zelf verantwoordelijk voor goede verlichting van je voordeur, tuin en koopwaar en je zorgt zelf voor een eventuele overkapping. Let op: aanmelden kan tot vrijdag 4 november 2022 per e-mail: [email protected]!

1 gedachte over “Winterfair ‘Out of the Door’ 2022 in wijk Oude Uitbreiding”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld