Winterfair Kringloopwinkel heeft ook dit jaar veel te bieden

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – De behoefte om het thuis met Kerst gezellig te maken begint bij velen weer te kriebelen. Het was vrijdagochtend 17 november 2023 bij de Kringloopwinkel aan de Rivierdijk bij opening direct een drukte van jewelste. De Winterfair – die net zo goed kan worden betiteld als ‘Intratuin-kerst-in-het-klein’ – was ook dit jaar weer met zorg samengesteld. De opbrengst gaat zoals gebruikelijk naar een goed doel.

Sommigen zijn op zoek naar een mooie kandelaar, anderen zoeken en vinden aparte kerstballen of een foute kersttrui. Iedereen vindt wel iets van zijn of haar gading. Om chaos te voorkomen, worden bezoekers gedoceerd binnengelaten, maximaal 20 – 25 mensen tegelijk.(Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

De opbrengst van de Winterfair wordt door de Kringloopwinkel dit jaar gegund aan de Stichting Vrienden van Waardeburgh, die deze – al naar gelang de hoogte van het bedrag – hoopt te gebruiken voor aanschaf van een Tovertafel (voor mensen met dementie), een verrijdbaar bad en ventilatoren. Dit alles voor Zorgcentrum Pedaja in Hardinxveld-Giessendam. Vrijdagmiddag 17 november 2023 is de Kringloopwinkel nog geopend tot 17.00 uur. Zaterdag 18 november 2023 is de Winterfair nog te bezoeken van 09.00 tot 15.00 uur.

1 gedachte over “Winterfair Kringloopwinkel heeft ook dit jaar veel te bieden”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld