Winkelpromenade Kerkbuurt ‘ontmoetingsstraat’ tijdens Voorjaarsbraderie

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Sliedrechters en regiobezoekers hadden het zaterdag 15 juni 2024 maar voor het uitkiezen, drie verschillende braderieën in het dorp. Winkelpromenade Kerkbuurt was gevuld met talrijke kraampjes met flink wat diversiteit. Niet alleen plaatselijke winkeliers stonden voor hun winkel, maar ook verschillende marktkramen ‘van buiten’. Bezoekers ontmoetten elkaar, altijd weer aanleiding voor een praatje. En handel – niet alleen voor Vaderdag – was er volop.

Moeder en dochter lopen gezellig met elkaar over de braderie. Zo te zien hadden ze het goed naar hun zin. Samen alle kraampjes langsgaan om iets leuks te scoren. Kijken naar de dansgroepen van omnisportvereniging Synergos, op een terrasje lekker even wat drinken als onderbreking van een sportieve wandeling, alles was mogelijk. De braderie was georganiseerd door de Ondernemers Vereniging Kerkbuurt. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)  

Tekst gaat verder onder foto.

Mooi weer is wenselijk voor een braderie; met af en toe een buitje viel het over het algemeen nog redelijk mee. Voor een drankje of hapje op een terras was gelegenheid genoeg op en rond het Merwedeplein en het Horecaplein. Enkele straatmuzikanten vermaakten de bezoekers. Deze zaterdag was ook de laatste dag van de ‘Tel je rijk op de Kerkbuurt’-actie. Er waren ruim € 600,- aan waardebonnen te winnen.  

Plaats een reactie

*=Verplicht veld