Verschillende medailles voor DWF-zwemmers bij meerkamp

SLIEDRECHT – De laatste wedstrijd van de vriendschappelijke meerkamp zwom zwem- en polovereniging Door Water Fit (DWF) zaterdag 15 juni 2024 in bronbad De Lockhorst.

In totaal zijn er 25 persoonlijke records (PR) en dertien medailles behaald. (Foto DWF)

De dames zwommen drie individuele afstanden, de 100m wisselslag, 50m schoolslag en de 25m vlinderslag. Liz Bijkerk verbeterde op de wisselslag haar tijd met twee seconden. Sharon Voorsluijs zwom een PR van vijfentwintig honderdsten op de schoolslag. Op de vlinderslag verbeterde ze haar tijd met één seconden. Puck Hogendoorn finishte op de schoolslag als derde en behaalde een bronzen medaille. Thijs Militie en Aram Petrosyan zwommen allebei drie PR’s in totaal. Thijs zwom als eerste de 100m wisselslag en verbeterde zijn tijd met drie seconden. Op de 50m schoolslag zwom hij een PR van negen honderdsten. Als laatste verbeterde hij zijn tijd op de 25m vlinderslag met een halve seconden. Hiermee scherpte hij zijn eigen clubrecord aan. Aram zwom de grootste PR op de 100m wisselslag. Hij verbeterde zijn tijd met acht seconden. Op de 50m schoolslag zwom hij een PR van een halve seconden. De 25m vlinderslag verbeterde hij met twee seconden. Daisy Nederlof verscheen twee keer aan het startblok. Op zowel de 50m schoolslag als de 50m vrije slag verbeterde ze haar tijd met drie seconden. De wedstrijd wed afgesloten met de 10x50m vrije slag gemengd estafette bestaande uit, Milan van Renswoude, Anne-Lotte de Vreede, Jan Willem Nederveen, Chantal Voorsluijs, Thijs Militie, Sharon Voorsluijs, Nick Hogendoorn, Puck Hogendoorn, Silas van Bekkum en Sanne Nederveen. De estafetteploeg finishte als derde.

Medailles
Naast bovengenoemde prestaties waren er meidalles voor Matthijs Biesheuvel (2e), Django Daems (3e), Sarah Mijnster (2e, 3e), Jesse de Nijs (2e), Sifra Schelling (2e, 3e), Milan van Renswoude (2x 1e), Anne-Lotte de Vreede (2x 2e) en Guus van Wingerden (3e). Er zijn PR’s gezwommen door Alyssia Bor (1x), Django Daems (1x), Sem van Hattem (1x), Myrthe de Lange (1x), Sarah Mijnster (1x), Sanne Nederveen (1x), Milan van Renswoude (1x), Nala van Renswoude (1x), Sifra Schelling (1x), Chantal Voorsluijs (2x), Anne-Lotte de Vreede (1x), Guus van Wingerden (1x) en Roos van Wingerden (1x). Volgende week zaterdag is de laatste wedstrijd van het seizoen. Dit is in het buitenbad van de Doetse Kom. Online krant Sliedrecht24 is mediapartner van DWF. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld