Windroos Bouwgroep begint met renovatie appartementencomplex

SLIEDRECHT – Rond het appartementencomplex van woningcorporatie Tablis Wonen aan de Jacob Catsstraat staan sinds maandag 7 oktober 2019 bouwhekken. Windroos Bouwgroep realiseert de renovatie in opdracht van Tablis Wonen.

De hekken markeren het startsein voor de renovatie en verduurzaming van de zestien appartementen in het complex. (Foto Tablis Wonen)

De uitstraling van de appartementen in het complex aan de Jacob Catsstraat verandert. Het wordt weer een modern en fraai woongebouw.

Aanpassingen
Na de renovatie sluit het gevelbeeld naadloos aan bij de al gerealiseerde veranderingen aan het Burgemeester Winklerplein. De werkzaamheden in de woning richten zich op keuken, badkamer, toilet en op de isolatie van de woningen. Na de werkzaamheden hebben de woningen allemaal energielabel B en zijn ze voorbereid op de komst van het warmtenet in Sliedrecht.

Samenwerking
De Windroos Bouwgroep ontwikkelde de plannen voor het appartementencomplex. De renovatiewerkzaamheden worden in opdracht van Tablis Wonen uitgevoerd door de Windroos Bouwgroep. Daarvoor ondertekenden Liesbeth Marchesini, directeur-bestuurder van Tablis Wonen en Erik den Breejen directeur van de Windroos Bouwgroep in september 2019 de aannemingsovereenkomst. 

2 gedachten over “Windroos Bouwgroep begint met renovatie appartementencomplex”

  1. de sloop van de winkel+woningen ligt stil waarom is niet bekend. Maar medische centrum kan nooit op tijd klaar zijn. Heb vermoeden renovatie heeft even voorrang ?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld