Wilhelmus’ Muziekkorpsen spreekt van ‘financiële dreun’ en vraagt om hulp

SLIEDRECHT – In de winter 2019 heeft Wilhelmus’ Muziekkorpsen aan de P.A. de Genestetstraat 31 veel geïnvesteerd in de nieuwe muziek en de show die ze dit jaar hadden willen uitbrengen,  met als thema 75 jaar vrijheid. Helaas gooit voor hen het coronavirus en de coronamaatregelen roet in het eten. Alle optredens voor het hele jaar zijn afgezegd, waardoor er natuurlijk ook geen geld binnenkomt. “Een behoorlijk financiële dreun”, schrijft donderdag 5 november 2020 de vereniging.

In 2021 bestaat Wilhelmus’ Muziekkorpsen 90 jaar. De muziekvereniging kan alle muziekstukken en showstukken, die speciaal voor hen zijn geschreven, in de kast opbergen. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Samen met de inwoners wil de vereniging volgend jaar het 90-jarig bestaan vieren. “Daarvoor willen we Sliedrecht vullen met muziekkorpsen tijdens een grote parade en zullen we een Jubileum Taptoe brengen die voor iedereen gratis toegankelijk is”, bericht de vereniging. Wilhelmus’ Muziekkorpsen vraagt inwoners en ondernemers om hen financieel te helpen. Dat kan als:

  • Supporter (voor € 10,– per jaar met een naambordje in het verenigingsgebouw).
  • Vriend van Wilhelmus (je bent al Vriend van Wilhelmus vanaf € 50,– per jaar. Je krijgt een naambordje in het gebouw.
  • Vriendenloterij (door deelname aan de Vriendenloterij heb je kans op mooie prijzen en steun je de vereniging. Een lot kost € 10,– per maand, waarvan direct € 5,– naar de vereniging gaat. (14 trekkingen per jaar).
  • Eenmalige gift.
  • Bussponsor.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar: [email protected] of je stuurt een briefje met de post: Wilhelmus’ Muziekkorpsen, P.A. de Genestetstraat 31, 3362 TE Sliedrecht. De vereniging neemt contact op. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld